SHOPPA NU. BETALA SENERE

SHOPPA NU. BETALA SENERE KLARNA

Launch af smykkekollektion fra BYIC Design

Endelig er vores smykkekollektion kommet ud! Og vi er meget glade og tilfredse. Ringene er enkle, stilrene statement ringe, som alle er justerbare. Vi har designet en linje, der ser eksklusiv ud, og som samtidig er til fornuftige priser. Alle vores ringe er lavet af 925 sterling sølv. 

Sammensæt på kryds og tværs

Vores smykkekollektion er lavet således, at alle ringene kan mixes på kryds og tværs. Vi elsker det fede look, det giver at sammensætte flere ringe og lege med sammensætningen. 

På billedet har vi sammensat et råt look med nogle af vores største statement ringe. Dette look viser virkelig, at man er modig og tør udfordre sin stil med store statement ringe. Fra venstre har vi: Inside Out, Surface, Involved, Sisterhood og She Who Dares.

De store statement ringe kan med fordel sammensættes med mindre statement ringe for at give et mere delikat og elegant look. På billedet har vi for eksempel sammensat vores Cliche Ring med vores Intimacy Ring. Dette er et super fint sammensæt, da vores Cliche Ring har en fin større plade, og vores Intimacy Ring har et mere enkelt udtryk med en fin knudedetalje foran. 

Hvilke og hvor mange ringe man sammensætter er helt op til en selv, og kun fantasien sætter grænser. Formålet med dem, er i hvert fald, at man uden problemer kan sammensætte alle ringe og altid skabe et fedt look. Slip dine tøjler fri og sammensæt lige nøjagtig det look DU ønsker. Alt er tilladt!

Style dit look med ringe

Accessories, puha.. Hvad skal man lige vælge? En accessorie du aldrig går galt i byen med er ringe. Man kan style sit look med ringe og på den måde gøre ens outfit helt unikt! Sammensæt flere ringe på begge hænder for et råt og vildt udtryk eller vælg 1-2 ringe for et mere elegant look. Vores fede ringe er perfekte til alle lejligheder, da de både kan bæres alene eller flere sammensat. 

Personlige favoritter

Jeg er helt vild med vores Sisterhood Ring, som virkelig skaber fylde på fingeren. Jeg synes den passer godt til alle vores ringe og specielt til de mindre ringe, da Sisterhood er en iøjenfaldende ring. Ringen er rå og skaber et fedt udtryk til alle outfits, hvis du spørger mig. Den er modig, rå og prangende - helt fantastisk til at skabe dybde til ens look. 

Derudover kan jeg ikke få armene ned over vores Crossroads Ring, som i øvrigt ser super lækker ud sammen med Sistershood ringen. Crossroads ringen har den fineste symbolik om, at to enheder møder hinanden og derefter går i hver sin retning. Crossroads ringen er en mindre statement ring, som samtidig udstråler meget. 

 

En anden af mine absolut favoritringe er vores Girlboss Ring, som ud fra navnet siger en helt masse om ringen. Det er en stor statement ring, som udtrykker en masse mod og en masse karakter. Ringen kan styles både med mindre og større statement ringe, og sammen med Crossroads ringen kommer den flot til udtryk.

SLÅ DIG LØS I VORES SMYKKEUNIVERS OG SAMMENSÆT DIT FAVORIT SMYKKELOOK.