Nyt brand på shoppen: Sisters Point!

Vi har glædet os til at fortælle jer om vores nyeste brand på shoppen nemlig; Sisters Point. Sisters Point har et spændende udvalg af tøj og accessories til piger og kvinder, som vi synes passer SÅ godt ind i vores sortiment hos BYIC. De rammer virkelig nogle fede trends med styles som både kan bruges til hverdag og fest! Prisen er samtidig god på deres produkter, hvor du altså kan få tøj af en høj kvalitet til lave priser.

Sisters Point har formået i mange år, at omsætte trends fra catwalken til opsigtvækkende modetøj til piger og kvinder i hele 20 forskellige lande. Derudover forstår de vigtigheden i denne branche i, at levere de nyeste trends lige så hurtigt som de ændrer sig - sæson efter sæson passende til årstiden.

Sisters point hos BYIC

Personligt er jeg selv rigtig vild med de populære Gings trøjer og matchende bukser i de mange farver, som jeg oftest styler som et sæt. Sættet er super sporty, blødt og har en lækker pasform. Generelt har vi lige nu en hel masse med striber fra Sisters Point, som jeg synes er så lækkert!

Nedenfor kan i se et lille udpluk af styles fra Sisters Point, hvor vores model er hoppet i nogle forskellige nyheder fra brandet.
Vi tilbyder selvfølgelig også gratis fragt og fuld returret på alle produkterne fra Sisters Point! Har du nogle spørgsmål? Så sidder vi klar pr. mail og telefon til at besvare dine spørgsmål :-) Du kan også se hele vores udvalg af Sisters Point ved at trykke her.

De bedste hilsner Astrid fra BYIC

Sisters Point