Velkommen til!

Hej med dig, og tak fordi du tager dig tid til at læse med!
Vores nye blog funktion, skal skabe en relation mellem os og vores dejlige kunder. Vi vil dele historier fra vores hverdag som unge iværksættere, samt give jer de nyeste opdates hvad angår nyheder på shoppen! Bag BYIC er Martin og jeg selv, Astrid. Vi er to arbejdsomme unge mennesker, som slet ikke kan lade være med det som vi gør – nemlig at sætte ting i værk!

Jeg  bestræber mig til dagligt, efter at levere den bedst mulige kundeservice, så det er mig du møder når du ringer eller skriver ind til os! Jeg elsker at kommunikere med vores kunder, og sikrer mig, at du ender op det som du var på udkig efter. Søger du en bestemt trend eller et produkt, så giv endelig lyd fra dig! Det er nemlig også mig, som står for indkøb af spændende nye varer.  Jeg startede BYIC op mellem jul og nytår i 2014, hvor det efterfølgende har taget fart! I foråret 2015 kom Martin på banen, hvilke var en stor milepæl.

Martin har altid haft en iværksætter gemt i maven, og har drevet virksomheder og webshops siden han var 15 år gammel. Martins intresseområder ligger på markedsføring via de sociale medier, hvor han blandt andet er skarp til annonceringer mm. Derudover er det også Martin som står for den daglige drift af online delen på webshoppen. Han er dermed meget teknisk anlagt, og dermed en bærende del af BYIC.

 De bedste hilsner